play

Kontiolahden Kajastukselle kauden kolmas tappio

Kovasta yrittämisestä huolimatta Kajastus sai kiekon vain kaksi kertaa PoU:n maalilla torjuneen Wille Karhun selän taakse. Kiekkoa maaliin yrittämässä Jere Paananen (24). Kuva: Kati Honkanen

Mirko Turunen

Kontiolahden Kajastus kärsi kauden kolmannen ja toisen perättäisen tappion lauantaina, kun se hävisi kotijäällä polvijärveläiselle PoU:lle lukemin 2–8. Ottelua ehti kulua vain kaksi minuuttia ja 54 sekuntia, kun PoU onnistui laukomaan kiekon ensimmäisen kerran maaliin. Ajassa 5.12 PoU onnistui maalinteossa jo toistamiseen. Vain 13 sekuntia myöhemmin Kajastuksen Mirko Turunen onnistui viimeistelemään kavennusmaalin ja lukemat olivat 1–2. Ajassa 13.01 PoU rankaisi erän ainoasta jäähystä ja erätauolle mentiin lukemissa 1–3.