play

Tietoa mainostamisesta Pielisjokiseudussa

Toimitus

Paikallisesti parasta!

Mainonta ja markkinointi. Hienoja termejä vain isoille toimijoille? Meillä ajatellaan toisin. Niitä tarvitsee niin pieni kuin iso yritys. Olemme ketterä ja luotettava kumppani, olipa mainostarpeesi paikallinen tai alueellinen.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Sinua palvelee: Mediamyyjä Pirjo Turunen, p. 010 230 8700

Mediakortin voit ladata alla olevasta linkistä.

Tietoa Pielisjokiseudusta

Enon ja Kontiolahden puolueeton paikallislehti Pielisjokiseutu ilmestyy torstaisin.

Lehden ilmoitukset tulee jättää tiistaina klo 15 mennessä.

Lehden kustantaja on PK Paikallismediat Oy.

Teknistä tietoa lehdestä

Painomenetelmä: offset-rotaatio

Painopaikka: PunaMusta, Joensuu

Lehti on tabloid-kokoinen. Sivun taittoala on leveyssuunnassa 254 mm ja korkeus 365 mm. Etusivun taittoala on leveyssuunnassa 254 mm ja korkeussuunnassa 270 mm.

Palstaleveydet  

1 palstaa 47,00 mm

2 palstaa 99,00 mm

3 palstaa 150,00 mm

4 palstaa 202,00 mm

5 palstaa 254,00 mm

Laskutusosoitteet:

Verkkolaskutusosoite/OVT-tunnus: 003721489458 
Välittäjä: Basware, tunnus: BAWCFI22
Laskutusosoite paperimuotoisille laskuille: PK Paikallismediat Oy, Pielisjokiseutu, PL 99, 80141 Joensuu

Aineiston toimitus

Sähköpostilla:

Valmis ilmoitusaineisto toimitetaan osoitteeseen ilmoitukset@pielisjokiseutu.fi

Valmiit aineistot:

Täysin valmis ilmoitusaineisto, johon ei enää tehdä mitään muutoksia lehdessä, tulee toimittaa aina PDF-muodossa.

Oikein tehty PDF-tiedosto sisältää ilmoituksessa käytetyt fontit, kuvat, grafiikat ja logot.

PDF-tiedosto tulee aina tehdä varatun tilan kokoiseksi, siinä ei saa olla ylimääräisiä valkoisia reunoja tai leikkuumerkkejä.

PDF-aineisto on valmistettava sanomalehtituotantoon sopivilla asetuksilla. Kaikki muut, paitsi sanomalehtiasetuksilla tehdyt PDF-tiedostot, ovat valmistettavia aineistoja ja niiden käsittelystä veloitetaan ilmoitusvalmistuslisä.

PDF-tiedoston valmistuksessa on käytettävä Adobe Acrobat Distilleriä. Nykyaikaisista ohjelmista (mm. Adobe CS5) voidaan myös suoraan tallentaa PDF-muotoon.

Ilmoitusvalmistus Pielisjokiseudussa:

Ilmoitus voidaan valmistaa myös Pielisjokiseudussa. Silloin on aineiston toimituksessa otettava huomioon seuraavat asiat:

Teksti: DOC-tiedosto, RTF-tiedosto, Plain Text, teksti suoraan sähköpostista tai pdf-dokumentti, jos muuta ei ole saatavilla.

Kuva: Mielellään erillisenä tiedostona. Tiedostomuoto: JPG.

Vastuu virheistä ja reklamaatiot

Lehti ei vastaa ilmoituksen ulkoasuun tulleesta virheestä, mikä johtuu lehdelle toimitetusta puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta, epäselvästä käsikirjoituksesta tai puhelimitse annetusta ilmoituksesta.

Lehti ei vastaa ilmoituksen poisjäämisen aiheuttamasta vahingosta, eikä virheestä, mikä käy selville ilmoittajalle toimitetusta oikovedoksesta, jos ilmoittaja ei ole määräaikaan mennessä palauttanut vedosta korjausehdotuksineen. Lehti ei anna hyvitystä paino-, painatus- tai taittovirheestä, joka ei vaikeuta ilmoituksen käsittämistä eikä vähennä sen mainosarvoa. Virheestä, joka huonontaa ilmoituksen arvon, mutta ei tee sitä tehottomaksi, annetaan enintään puolen hinnan alennus.

Jos virhe on niin suuri, että se oleellisesti vähentää ilmoituksen tehoa, lehti julkaisee ilmoituksen korjauksena uudelleen veloittaen vain yhden julkaisukerran hinnan tai mikäli uutta ilmoitusta ei ole tarkoituksenmukaista julkaista, palauttaa maksun. Lehden suurin vastuu ilmoituksen julkaisemisessa sattuneesta virheestä on ilmoituksen hinta ja muihin lehtiin toimitetusta aineistosta sen valmistusarvo.

Muistutus virheellisestä tai julkaisematta jääneestä ilmoituksesta on tehtävä viimeistään 8 päivän kuluttua ilmoituksen julkaisemisesta tai tarkoitetusta julkaisupäivästä. Virhe on yksilöitävä ja tarvittaessa ilmoitusta koskeva originaaliaineisto on toimitettava lehdelle.

Tekijänoikeudet

Ilmoittaja vastaa lehteen nähden siitä, että hänen antamansa aineiston julkaiseminen tapahtuu kenenkään tekijänoikeutta loukkaamatta. Lehdellä on oikeus kieltäytyä julkaisemasta ilmoitusta. Jos ilmoitus on maksettu, maksu palautetaan. Kieltäytymisestä ja sen perusteista lehti tiedottaa välittömästi ja aineisto palautetaan ilmoittajalle viimeistään kahden vuorokauden kuluessa ilmoituksen jättämisestä.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta