play

Kontiolahdella Lieksantiellä tapahtui usean auton liikenneonnettomuus

Suvi Palosaari

Lieksantiellä Kontiolahden Uilossa noin kello 9 aikana aamulla tapahtuneen liikenneonnettomuuden aiheutti mahdollisesti vaarallisia ohituksia suorittanut kuljettaja.

Onnettomuudessa oli osallisena kolme henkilöautoa ja rekka.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun Enosta Joensuuta kohti liikkuneessa autojonossa ajanut kuljettaja suoritti vaarallisia ohituksia ajautuen lopulta ulos tieltä. Muut jonossa liikkuneet kuljettajat joutuivat väistämään kyseistä ajoneuvoa ja menettivät väistöliikeiden seurauksena ajoneuvojensa hallinnan törmäten toisiinsa.

Onnettomuuden aiheuttanut henkilöauto oli vaaleansininen tai harmaa, vanhempi farmarimallinen Nissan, ja se poistui paikalta Joensuun suuntaan ennen viranomaisten saapumista.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisi pyytää havaintoja kyseisestä ajoneuvosta ja sen kuljettajasta. Nissan on vaurioitunut takaosastaan toisen ajoneuvon törmättyä siihen, ja siinä on mahdollisesti kesärenkaat.  Kuljettajana toimi hoikka, 30-40 vuotias mies, jolla oli päällään vihreät työvaatteet, ja lyhyt parransänki.

Onnettomuudesta aiheutui liikenne-estettä, ja viranomaiset ohjasivat paikalla liikennettä onnettomuuspaikan ohi. Ensihoito tarkasti osalliset eikä onnettomuudesta aiheutunut henkilövahinkoja. Tapahtumapaikan tienpinta oli jäinen.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa ja mahdolliset havainnot paikalta poistuneesta ajoneuvosta ja kuljettajasta pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta