play

Laulut tärkeä osa joulua – ikisuosikkeihin ei pure ajan hammas

Joululaulut ovat suomalaisille tärkeä perinne joulussa. Enossa ja Uimaharjussa joululauluja on voinut kuulla Kauneimpien joululaulujen lisäksi useana vuonna Kansainväliset joululaulut -tapahtumassa. Tänä vuonna sitä vietettiin Uimaharjun koululla 10. joulukuuta, ja illan aikana nähtiin ja kuultiin esimerkiksi kansallispukuihin sonnustautuneiden myanmarilaisten laulantaa ja soitantaa.

Joululaulut ovat suomalaisille tärkeä perinne joulussa. Enossa ja Uimaharjussa joululauluja on voinut kuulla Kauneimpien joululaulujen lisäksi useana vuonna Kansainväliset joululaulut -tapahtumassa. Tänä vuonna sitä vietettiin Uimaharjun koululla 10. joulukuuta, ja illan aikana nähtiin ja kuultiin esimerkiksi kansallispukuihin sonnustautuneiden myanmarilaisten laulantaa ja soitantaa. Kuva: Hanna Autio

Suvi Palosaari

Jouluinen tunnelma voi syntyä joululauluja kuuntelemalla, laulamalla tai soittamalla. Enon seurakunnan kanttori Hanna Autio kertoo, että Enon seurakunnassa joululaulut näyttäytyvät parhaiten Kauneimpien joululaulujen kautta. Niissä pitävät pintansa vuodesta toiseen samat suosikit.