play

Mainos: Hintavertailu kannattaa myös lainoissa

Kaupallinen yhteistyö: Omalaina.fi

Mainos: Lainaa haettaessa on tärkeää vertailla eri lainapalveluiden tarjoamia korkoja ja ehtoja. Vertailussa kannattaa ottaa huomioon myös mahdolliset lisäkustannukset, joita voi tulla maksettavaksi esimerkiksi silloin jos maksusuunnitelma muuttuu. Lainojen hintavertailun avulla voi todellakin säästää rahaa.

Lainanottoon liittyy aina riskejä, ja ne on hyvä ottaa huomioon ennen päätöksentekoa. Lainanhakijan omat tulot voivat muuttua takaisinmaksun aikana, lainan korot voivat nousta riippuen siitä minkälaisen lainan on ottanut ja millaisilla ehdoilla. Mutta kun laina on hyvin harkittu ja sen ehdot sekä takaisinmaksusuunnitelma on kaikilla molemmilla osapuolilla tiedossa, riskit ovat pienemmät. Asiaan voi perehtyä lisää Omalaina.fi -sivustolla. Siellä teet myös helposti lainahakemuksen.

Lainoja on monia erilaisia, tässä artikkelissa niistä muutama.

Mitä ovat kulutusluotot?

Kulutusluotot ovat luottoja, joita voidaan käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Kulutusluottoa voi saada pankista, rahoituslaitoksesta tai muulta vastaavalta luotonantajalta.

Kulutusluotto onkin yksi suosituimmista lainamuodoista suomalaisten keskuudessa. Kulutusluotto on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitaan nopeasti rahaa esimerkiksi yllättäviin menoihin tai hankintoihin.

Kulutusluoton hakeminen on useimmiten helppoa ja nopeaa. Lainanhakijalta vaaditaan yleensä vain henkilötunnus sekä pankkitili, jotta lainaprosessi voisi alkaa. Lainaprosessissa ei tarvitse tehdä mitään erityisiä toimenpiteitä, vaan kaikki tapahtuu automaattisesti netissä.

Lainanhakija voi itse päättää, paljonko haluaa ottaa lainaa ja milloin haluaa sen maksaa takaisin. Takaisinmaksuajat ovat yleensä 1-5 vuotta, mutta ne voivat vaihdella myös hieman eri luotonantajien välillä. Lainanhakija voi myös itse päättää, kuinka suureksi haluaa kuukausieränsä määrittää.

Mitä ovat pikalainat?

Niitä myönnetään usein tilapäisiin rahantarpeisiin, kuten esimerkiksi laskujen maksuun tai auton hankintaan. Pikalainoja on saatavilla sekä perinteisiltä pankkeilta että erilaisilta rahoituslaitoksilta.

Pikalainojen ehdot vaihtelevat paljon eri lainanantajien välillä. Yleensä ne ovat kuitenkin melko joustavia, ja niitä voi hakea myös sellaiset henkilöt, joilla ei ole takaajia tai vakuuksia. Pikalainojen korot ovat yleensä hieman suuremmat kuin muiden luottotyyppien, mutta ne voidaan maksaa takaisin usein myös lyhyemmässä ajassa.

Minkälaisia eroja lainapalvelujen välillä on?

Lainapalvelujen välillä on useita eroja. Yksi tärkeimmistä eroista on se, kuinka paljon rahaa voit saada lainaksi. Toinen tärkeä ero on se, kuinka kauan sinulla on aikaa maksaa laina takaisin.

Lainapalvelujen välillä on myös eroja siinä, mitkä asiakkaat ovat oikeutettuja saamaan lainaa. Jotkut lainapalvelut tarjoavat lainoja kaikille asiakkaille, jotka ovat yli 18-vuotiaita ja joilla on säännölliset tulot, toiset vaativat vähintään 20 vuoden ikää sekä vakuuksia lainalle.

Lainapalvelujen välillä voi olla myös eroja siinä, miten nopeasti rahat ovat saatavilla. Osa palveluista maksaa rahat heti tilillesi, kun taas toiset palvelut antavat lainan vasta muutaman pankkipäivän kuluttua hakemuksesta.

Lainojen hintavertailu on siis tärkeää. Eri lainoilla on eri ehdot, korot ja takaisinmaksuajat. Näitä kaikkia vertailemalla löydät sinulle sopivan lainan. Vertailu on helppo aloittaa netissä missä ja milloin vain!

Sisältö on Pielisjokiseudun yhteistyökumppanin tuottamaa.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta