play

Kontiolahtelaisia kylien tarinoita ja nähtävyyksiä voi nyt bongailla sovelluksen avulla, jota juhlittiin Citynomadi-avajaistapahtumalla

Kuvassa selin Elli Hirvonen (vas.), 10, toisella puolen pelipaikkaa Marta, 7,  Aleksandra ja Taras, 1, Koistinen sekä Helmi Riikonen, 7. Taustalla myös Juha Koljonen ja Maarit Hämäläinen-Koljonen jännittävät bingon tapahtumia Liisa Karvosen (oik.) toimiessa virallisena valvojana.

Kuvassa selin Elli Hirvonen (vas.), 10, toisella puolen pelipaikkaa Marta, 7, Aleksandra ja Taras, 1, Koistinen sekä Helmi Riikonen, 7. Taustalla myös Juha Koljonen ja Maarit Hämäläinen-Koljonen jännittävät bingon tapahtumia Liisa Karvosen (oik.) toimiessa virallisena valvojana.

Toimitus

Citynomadi on sovellus, jota voi kätevästi käyttää älypuhelimella samalla, kun liikkuu eri ympäristöissä. Se ilmoittaa muun muassa läheltä löytyvät nähtävyydet, ettei kulkija kulje onnensa ohi. Kontiolahden juhlavuosi innoitti kunnan kaakkoisosien kylät laittamaan oman reittinsä sovellukseen. Mukana ovat Kulho, Paihola, Jakokoski, Mönni sekä Selkie.