Julkaistu 
Toimitus

Remontoitu Punainen talo aukeaa pian

Hannu Lappalainen ja Eeva Junttila Ahvenisen kyläyhdistyksestä sekä kesätyöntekijät Noora Savolainen ja Iida Vartiainen esittelivät Punaisen talon pihaan vastikään valmistunutta uutta lavaa. Pasi Huttunen Hannu Lappalainen ja Eeva Junttila Ahvenisen kyläyhdistyksestä sekä kesätyöntekijät Noora Savolainen ja Iida Vartiainen esittelivät Punaisen talon pihaan vastikään valmistunutta uutta lavaa.

Ahvenisen Punainen talo on saanut uuden lavan, kahvion lattia on saanut uuden maalipinnan ja lisäksi esteettömyyteen on panostettu.

Talon sisätiloja remontoitiin jo viime kesänä lattioita maalaamalla ja poistamalla pahveja seinistä. Myös ikkunoita on kunnostettu. Lisäksi talon eteinen on saanut uuden katon.
Eeva Junttila Ahvenisen kyläyhdistyksestä kertoo, että avajaisia Punaisella talolla vietetään heti juhannuksen jälkeen 27. kesäkuuta. Kauden päättäjäiset ovat 7. elokuuta. Kuuden aukioloviikon aikana kävijöitä odotetaan noin 10 000.
– Esimerkiksi sultsinaillat ovat todella suosittuja, Junttila sanoo.
Tallissa on viime kesältä tuttu Noora Sorsan valokuvanäyttely Sydänharava. Yksi kesän uutuuksista on myös Valkealammen luontopolku, johon järjestetään myös ohjattuja retkiä Punaiselta talolta.

Kommentoi

Hae sivuilta