Julkaistu    |  Päivitetty 
Suvi Palosaari

Herajärven retkeilykeskuksen uudelle päärakennukselle löytyi viimein tekijät - tekninen lautakunta vahvistaa urakat ensi tiistaina TILAAJILLE

Kiviniemen palaneen päärakennuksen tilalle rakennettavalle perinteiselle hirsirakennukselle on löytynyt tekijät. Kati Honkanen Kiviniemen palaneen päärakennuksen tilalle rakennettavalle perinteiselle hirsirakennukselle on löytynyt tekijät.

Kontiolahden kunta kilpailutti julkisena Hilma-kilpailutuksena viime helmikuussa ja kesäkuussa päärakennusurakoinnin. Kilpailutuksissa pyydettiin hintoja kokonaisurakasta, ilman hirsirunkotoimitusta sekä erikseen hinta hirsiurakasta. Helmikuussa tarjous hirsiurakkaan oli laskettu pyydettyä paksummalla hirrellä ja oli liian tyyris, joten tarjousta ei voitu hyväksyä. Kesäkuun kilpailutuksessa puolestaan tuli yksi tarjous pääurakkaan, mutta ei yhtään tarjousta hirsiurakkaan. Tarjouslaskennan päättymisen jälkeen yksi tarjoaja ilmoitti halukkuutensa osallistua tarjouskilpailuun, ja hänen kanssaan aloitettiin hintaneuvottelut. Urakoitsija jätti elokuun alussa tarjouksen, ja vakuutusyhtiö ilmoitti 20. syyskuuta, että se hyväksyy saadut tarjoukset.

Hae sivuilta