Julkaistu    |  Päivitetty 
Taru Tykkyläinen

Yrityslahjoihin erikoistunut Tarja Tuunanen kertoo, että nykyisin yritykset laittavat aiempaa enemmän ajatusta lahjoihin TILAAJILLE

Tarja Tuunanen työskenteli 20 vuotta käsi- ja taideteollisuusyhdistyksen palveluksessa ennen yrittäjäksi ryhtymistään. Hän pyöritti Joen Lahjakulmaa alun perin Joensuun keskustassa vuosina 2005-2010. Vuonna 2018 hän perusti yrityksen uudelleen, tällä kertaa palvellakseen pelkästään yritysasiakkaita. Taru Tykkyläinen Tarja Tuunanen työskenteli 20 vuotta käsi- ja taideteollisuusyhdistyksen palveluksessa ennen yrittäjäksi ryhtymistään. Hän pyöritti Joen Lahjakulmaa alun perin Joensuun keskustassa vuosina 2005-2010. Vuonna 2018 hän perusti yrityksen uudelleen, tällä kertaa palvellakseen pelkästään yritysasiakkaita.

Yrityslahjojen hittijuttu on tällä hetkellä kierrätysmateriaalit, kertoo Joen Lahjakulman yrittäjä, kontiolahtelainen Tarja Tuunanen.

- Esimerkiksi liivit, takit ja paidat, joiden valmistamisessa on käytetty materiaalina kierrätettyjä muovipulloja, ovat olleet kysyttyjä. Kierrätysmateriaaleja käytetään enenevissä määrin myös muun muassa repuissa, pipoissa, juomapulloissa sekä myös jaettavissa tuotteissa.

Myös kotimaisuus on nostanut päätään valintaperusteena entistä suuremmissa määrin. Kulutuksessa laajemmin havaitut ilmiöt pätevät yrityspuolellakin, ja vastuullisuus näkyy myös harkitsevuutena.

Hae sivuilta