Julkaistu    |  Päivitetty 
Susanna Lehikoinen-Eriksson

Vuoden yritys 2021 Apila Group: Kestävä kehitys edellä TILAAJILLE

Kiertotalouden asiantuntijayritys Apila Group oy on Kontiolahden vuoden yritys. Palvelujohtaja Pirjo Rinnepelto (vas.) ja toimitusjohtaja Mervi Matilainen kertovat, että Apila Group on muun muassa kehittänyt reseptiikan materiaaliin, jota voidaan käyttää esimerkiksi rakennusteollisuuden tarpeisiin. Susanna Lehikoinen-Eriksson Kiertotalouden asiantuntijayritys Apila Group oy on Kontiolahden vuoden yritys. Palvelujohtaja Pirjo Rinnepelto (vas.) ja toimitusjohtaja Mervi Matilainen kertovat, että Apila Group on muun muassa kehittänyt reseptiikan materiaaliin, jota voidaan käyttää esimerkiksi rakennusteollisuuden tarpeisiin.

Kontiolahden Yrittäjät valitsi Kontiolahden vuoden yritykseksi Lehmossa toimivan Apila Group Oy Ab:n. Vuonna 2006 perustettu yritys suunnittelee materiaaleja ja tuotteita teollisuuden tarpeisiin ja konsultoi yrityksiä kiertotalouteen liittyvissä asioissa.

– Teemme työtämme rakkaudesta lajiin ja koemme tekevämme merkittävää työtä. Toki tiedämme, että olemme Kontiolahden – ellei jopa maailman – parhaita työssämme, mutta tuntuu silti hienolta tulla huomatuksi, Enosta lähtöisin oleva ja pitkään Kontiolahdella asunut toimitusjohtaja Mervi Matilainen hymyilee.

Hae sivuilta