Julkaistu 

Tutut puheenjohtajat jatkavat Pohjois-Karjalan maakuntavaltuustossa ja hallituksessa, Kontiolahdelta Matti Mäntynen ja Aulikki Sihvonen varapuheenjohtajiksi maakuntahallitukseen

Hanna Huttunen ja Seppo Eskelinen jatkavat puheenjohtajina. Kuvassa Huttunen ja Eskelinen MTK:n ja MHY:n maa- ja metsätalouden ilmastotilaisuudessa. MInna Raitavuo Hanna Huttunen ja Seppo Eskelinen jatkavat puheenjohtajina. Kuvassa Huttunen ja Eskelinen MTK:n ja MHY:n maa- ja metsätalouden ilmastotilaisuudessa.

Maakuntavaltuustoon valittiin 53 jäsentä 27. syyskuuta. Uusi valtuusto kokoontui ensimmäisen kerran maanantaina 18. lokakuuta Joensuussa. Kokouksessa käytiin maakuntavaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien vaalit sekä maakuntahallituksen, tarkastuslautakunnan ja vaalilautakunnan jäsenten vaalit.

Valtuuston puheenjohtajana jatkaa joensuulainen kansanedustaja Seppo Eskelinen (sd.). Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin heinäveteläinen Anna Vauhkonen (kesk.) ja toiseksi joensuulainen Jussi Wihonen (ps.)

Maakuntahallituksen puheenjohtajana jatkaa outokumpulainen kansanedustaja Hanna Huttunen (kesk.). Ensimmäinen ja toinen varapuheenjohtaja tulevat Kontiolahdelta: Matti Mäntynen (sd.) ja Aulikki Sihvonen (kok.).

Muut maakuntahallituksen jäsenet ovat Anniina Kontiokorpi (vihr.), Matti Taponen (sd.), Birgitta Muukkonen (sd.), Sanna Antikainen (ps.), Esko Saastamoinen (ps.), Helena Pakarinen (kesk.), Hannu Mikkilä (kesk.) ja Timo Puustinen (kesk.)

Viisijäsenisen tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Satu-Sisko Eloranta (sd.) Joensuusta. Samoin viisijäsenisen vaalilautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Sinikka Musikka (kesk.) Kiteeltä.

 Uusi maakuntahallitus kokoontuu ensimmäisen kerran maanantaina 25.10.

Kommentoi

Hae sivuilta