Julkaistu    |  Päivitetty 
Suvi Palosaari

Veikkaus muisti Kulhon lottoporukkaa miljonäärimukeilla: "Ootte muuten saanu halvimmalla Veikkauksen onnittelemaan!" TILAAJILLE

Annina Heikelä (oik.), Pipsa Öhman ja Minna Sundholm Veikkauksen pääkonttorilta vierailivat Kulhossa ja toivat tuliaisina Kulhon veikkausnelikolle lottomukit, joita jaetaan muistoksi myös lottomiljonääreille. Kuvassa mukit vastaanottanut nelikko vasemmalta: Pertti Haukka, Raimo Pennanen, Jouko Varis ja Esko Kurki. Suvi Palosaari Annina Heikelä (oik.), Pipsa Öhman ja Minna Sundholm Veikkauksen pääkonttorilta vierailivat Kulhossa ja toivat tuliaisina Kulhon veikkausnelikolle lottomukit, joita jaetaan muistoksi myös lottomiljonääreille. Kuvassa mukit vastaanottanut nelikko vasemmalta: Pertti Haukka, Raimo Pennanen, Jouko Varis ja Esko Kurki.

Veikkauksen pääkonttorilta matkattiin Kontiolahdelle tapaamaan 50 vuotta veikannutta nelikkoa.

Veikkauksen päätoimistolla Helsingissä bongattiin Pielisjokiseudussa 2. syyskuuta ilmestynyt juttu Kulhon lottoporukasta. Tarina sai iloista jatkoa, sillä miesten veikkaustouhuista innostuttiin niin, että pitihän pääkaupungista suunnata tapaamaan Pertti Haukkaa, Jouko Varista, Esko Kurkea ja Raimo Pennasta.

- Tällaiset lottoporukat ovat harvinaisia. Tiedossa on toki sellaisia porukoita, jotka ovat pitkään lotonneet yhdessä, mutta yleensä näissä on joku henkilö vaihtunut ajan kuluessa, Veikkauksen viestintäpäällikkö Pipsa Öhman tiesi kertoa.

Hae sivuilta