Julkaistu 

Joensuun seudun rekrytapahtumassa etsitään työntekijöitä muoviteollisuuden yrityksille

Lääketeollisuuden sopimusvalmistaja Phillips Medisize oy on yksi työllistäjä muovialalla. Arkistokuva: Marko Puumalainen Lääketeollisuuden sopimusvalmistaja Phillips Medisize oy on yksi työllistäjä muovialalla.

Kolmetoista Joensuun seudun yritystä etsii yhdessä uusia osaajia Hyvä muovi! -ura- ja rekrytapahtumassa torstaina 14. lokakuuta.

Yritykset ovat ovat Piippo oyj, Phillips Medisize oy, Valukumpu oy, Suomen Biathlon oy, Thermo Fisher Scientific oy, Exel Composites oyj, Muottituote Group oy, Premetec Production oy, Bolt.Works oy, Go-On Joensuu, Eezy oyj, RTK-Henkilöstöpalvelu oy ja HR-Mentor oy.

Tapahtuman tuo esille muovialan työpaikkoja, työllistymis- ja koulutusmahdollisuuksia. Muoviala tarjoaa monipuolisia tehtäviä eri taustoista tuleville osaajille. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki opiskelijat, työnhakijat, uranvaihtajat ja muovialan mahdollisuuksista kiinnostuneet.

Joensuun seudulla toimii yli 30 vahvaa muovialan yritystä, jotka työllistävät noin 1500 ihmistä. Uusia työpaikkoja muovialalle on syntynyt viime vuosina satoja. Muovipuolen osaajista on suuri pula, vaikka alan työllisyysnäkymät ovat hyvät. Teknologiateollisuus ry:n syyskuussa julkaistun osaajatarveselvityksen mukaan alalle tarvitaan seuraavan kymmenen vuoden aikana 130 000 uutta osaajaa. Selvityksen mukaan tämä johtuu sekä uusien työntekijöiden tarpeesta, mutta myös suuresta eläkkeelle siirtyvien määrästä. Tämä uusien osaajien tarve näkyy myös Joensuun seudulla.

Hyvä muovi! -ura- ja rekrytointitapahtuma järjestetään Joensuun Tiedepuistossa. Tapahtuman järjestävät Business Joensuu oy, Riveria ammatillinen koulutus ja Karelia-ammattikorkeakoulu.

Kommentoi

Hae sivuilta