Julkaistu 
Susanna Lehikoinen-Eriksson

Uuden talon saa suunniteltua omiin tarpeisiin sopivaksi TILAAJILLE

Lievosen ja Pennasen itse suunnittelemassa, Kannustalolta tilatussa talossa olohuoneessa on isot ikkunat, jotta luonnonvaloa pääsee sisälle mahdollisimman paljon. Yhtään valkoista seinää taloon ei tule, vaan värimaailma koostuu harmaasta, mustasta ja puun sävystä. Susanna Lehikoinen-Eriksson Lievosen ja Pennasen itse suunnittelemassa, Kannustalolta tilatussa talossa olohuoneessa on isot ikkunat, jotta luonnonvaloa pääsee sisälle mahdollisimman paljon. Yhtään valkoista seinää taloon ei tule, vaan värimaailma koostuu harmaasta, mustasta ja puun sävystä.

Kontiolahdella omakotitalo on keskimäärin 140–150 neliömetriä. Sen lisäksi tontille rakennetaan usein autotalli tai -katos.

Kontiolahdella on myönnetty tänä vuonna 15 rakennuslupaa omakotitaloille, kun viime vuonna samaan aikaan oli myönnetty kymmenen rakennuslupaa, joista yksi kerrostalolle ja muutama rivitaloille. Koko vuonna rakennuslupia myönnettiin omakoti- ja paritaloille yhteensä 44.

Yksiä rakennusluvan viime vuonna saaneista olivat Bettiina Lievonen ja Jussi Pennanen. He ovat rakentaneet 135-neliöistä taloaan viime syksystä lähtien pitkälti itse rungon pystytystä ja vesikattoa lukuun ottamatta. Näillä näkymin talon on tarkoitus valmistua kesäkuussa.

Hae sivuilta