Julkaistu    |  Päivitetty 
Taru Tykkyläinen

Joensuun kaupungin uusi osallisuus- ja aluekoordinaattori Päivi Keronen haluaa lisätä asukkaiden ja kaupungin välistä vuoropuhelua TILAAJILLE

Päivi Keronen kokee järjestöjen olevan arvokkaimpia yhteistyökumppaneitaan osallisuus- ja aluekoordinaattorin työssä.  - Osallisuuden yksi tärkeä elementti on se, että tuntee kuuluvansa johonkin yhteisöön. Yhdistykset ovat nimenomaan yhteisöllisyyden rakentajia, hän toteaa. Taru Tykkyläinen Päivi Keronen kokee järjestöjen olevan arvokkaimpia yhteistyökumppaneitaan osallisuus- ja aluekoordinaattorin työssä. - Osallisuuden yksi tärkeä elementti on se, että tuntee kuuluvansa johonkin yhteisöön. Yhdistykset ovat nimenomaan yhteisöllisyyden rakentajia, hän toteaa.

Joensuun kaupungin tuore osallisuus- ja aluekoordinaattori Päivi Keronen, 52, suunnittelee parhaillaan alueellisia järjestötapaamisia eri puolille Joensuuta. Tosin tänä vuonna koronatilanteesta johtuen fyysisten kokoontumisten sijaan vuosikelloa ja ajankohtaisia asioita keräännytään näillä näkymin puimaan verkon välityksellä.

Hae sivuilta