Julkaistu    |  Päivitetty 
Suvi Palosaari

Uimaharjun ja Enon kotihoito yhdistyivät yhdeksi tiimiksi huhtikuun alusta TILAAJILLE

Kotihoito on useille ihmisille arkipäivää. Enon ja Uimaharjun kotihoidonyksiköiden yhdistyminen yhteen tiimiin ei pitäisi näkyä asiakkaille ainakaan palvelun heikennyksenä. Tiimejä on yhdistetty muilla alueilla aiemmin, ja palaute on ollut positiivista. Arkistokuva: Lari Lievonen Kotihoito on useille ihmisille arkipäivää. Enon ja Uimaharjun kotihoidonyksiköiden yhdistyminen yhteen tiimiin ei pitäisi näkyä asiakkaille ainakaan palvelun heikennyksenä. Tiimejä on yhdistetty muilla alueilla aiemmin, ja palaute on ollut positiivista.

Kaksi erillistä kotihoidon tiimiä ovat yhdistyneet. Muutokset eivät vaikuta asiakkaiden hoitoaikoihin, ikäihmisten palvelujen toimialuejohtaja Eija Rieppo kertoo.

Aiemmin erillisinä tiimeinä ja toimipisteinä olleet Enon ja Uimaharjun kotihoito on yhdistetty yhdeksi tiimiksi tämän kuun alusta alkaen. Uimaharjun kotihoidon toimiston vuokrasopimus päättyi eilen, ja toimistotoimet on nyt keskitetty Enoon.

Vastaavanlaisia tiimien yhdistämisiä on tehty aiemminkin, esimerkiksi Kontiolahden kirkonkylän ja Lehmon tiimit on yhdistetty, samoin Pyhäselkä–Tuupovaara–Kiihtelysvaaran kotihoidon tiimit.

Ikäihmisten palvelujen toimialuejohtaja Eija Rieppo kertoo, että työnteko on yhdistämisten jälkeen sujunut tiimeissä hyvin.

Hae sivuilta