Julkaistu    |  Päivitetty 
Taru Tykkyläinen

Pertti ja Liisa Myller aloittavat mökkikauden pääsiäisenä – he ovat mökkeilleet samalla paikalla yli 40 vuotta TILAAJILLE

Korona-aikana Liisa ja Pertti Myller ovat viettäneet aikaa mökillä pitkälti kahdestaan, vaikka normaalisti sukulaiset ja ystävät ovat vierailleet melko tiuhaan tahtiin. Pariskunnan molemmat pojat asuvat Vantaalla. - Kesällä pidämme yhteyttä alueen muiden mökkiläisten kanssa, kyläillen ja muutoin, Liisa Myller tuumaa. Taru Tykkyläinen Korona-aikana Liisa ja Pertti Myller ovat viettäneet aikaa mökillä pitkälti kahdestaan, vaikka normaalisti sukulaiset ja ystävät ovat vierailleet melko tiuhaan tahtiin. Pariskunnan molemmat pojat asuvat Vantaalla. - Kesällä pidämme yhteyttä alueen muiden mökkiläisten kanssa, kyläillen ja muutoin, Liisa Myller tuumaa.

Pertti ja Liisa Myllerille Ahvenlahdella sijaitseva mökki ei ole työleiri vaan rentoutumisen paikka. Heidän mökkikautensa alkaa pääsiäisestä ja jatkuu aina syyskuun loppuun asti.

Monen suomalaisen mökkikausi alkaa pääsiäisviikonloppuna. Niin myös joensuulaisten Pertti ja Liisa Myllerin, joiden mökki sijaitsee Pertin lapsuudenkodin läheisyydessä Enon Ahvenlahdella.

- Talvella ajelen mökille pari kertaa viikossa katselemaan paikkoja, eväsretkelle ja joskus hiihtelemään. Pidempiä pätkiä alamme käymään mökillä perinteisesti pääsiäisen aikaan, Pertti kertoo.

Hae sivuilta