Julkaistu 

Maakunnallinen tapahtumakalenteri julkaistu

Maakunnallinen tapahtumakalenteri julkaistu Arkistokuva: Minna Raitavuo

Pohjois-Karjalalle on nyt julkaistu uusi, yhteinen tapahtumakalenteri, joka on osoitteessa tapahtumat.pohjois-karjala.fi. Kyseessä on kaikkia maakunnan asukkaita, yrityksiä ja muita yhteisöjä palveleva tapahtumien ilmoituspaikka. Samalla se toimii erinomaisena tietolähteenä maakunnan menoista matkailijoille.

– Maakunnallisen tapahtumakalenterin tarve on ollut esillä jo vuosia. Sitä on toivottu paitsi kunnista, mutta myös tapahtumajärjestäjiltä ja matkailijoilta on tullut viestiä yhdestä foorumista. Joensuun ja muiden kuntien lisäksi mukana on oppilaitoksia, kehitysyhtiöitä ja Visit Karelia, mikä tekee kalenterin todella monipuoliseksi, kertoo Pohjois-Karjalan maakuntaliiton viestintäpäällikkö Sami Tolvanen.

Maakunnan tapahtumajärjestäjät ovat päässeet lisäämään tapahtumiaan kalenteriin helmikuussa. Kalenterin julkaisun aika on nyt, kun siellä alkaa olla sisältöä.

–  Esimerkiksi koulujen hiihtoloman rientoja on ilmoitettu varsin hyvin. Koronatilanne vaikuttaa tietenkin tapahtumien määrään tällä hetkellä, mutta meillä on tosi hyvä tekniikka valmiina, kun pääsemme palaamaan normaaliarkeen, Tolvanen kuvailee.

Pohjois-Karjalan tapahtumakalenteri on käyttäjille maksuton. Sen tarjoavat kaikki Pohjois-Karjalan kunnat, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, VisitKarelia, Business Joensuu, Keski-Karjalan kehitysyhtiö KETI, Itä-Suomen yliopisto, Karelia-ammattikorkeakoulu ja Riveria.

Kommentoi

Hae sivuilta