Julkaistu 

Joensuu, Kontiolahti ja Liperi haastavat ihmiset laturetkeilemään talvilomalla

Joensuu, Kontiolahti ja Liperi haastavat ihmiset laturetkeilemään talvilomalla Arkistokuva: Marko Puumalainen

Laturetkihaaste esittelee monipuolisesti alueen hienoa latuverkostoa. Mukana on monille myös vähemmän tunnettuja vaihtoehtoja kuten esimerkiksi Selkie, Valkeasuo ja Harpatti.
– Hiihtämisen vuoksi ei tänä vuonna tarvitse lähteä Lappiin, sillä lunta ja latuja riittää, toteaa Kontiolahden kunnan vapaa-aikapäällikkö Sari Jormanainen.

Laturetkihaasteella halutaan kannustaa ihmisiä tutustumaan uusiin hiihtokohteisiin. Reittejä ei ole merkitty haastetta varten erikseen maastoon, vaan reitit tukeutuvat olemassa oleviin latuopasteisiin. Yksityiskohtaisemmat reittitiedot ovat nettisivuilla: www.joensuu.fi/retkihaaste ja www.kontiolahti.fi/talviloma.
Laturetkihaastetta voi seurata sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #laturetkihaaste.
– Olemme luoneet tähän myös pienen kannustimen, sillä arvomme kuvansa Facebookissa tai Instagramissa #laturetkihaaste-tunnisteella jakaneiden kesken muun muassa kausikortin ensilumenladulle, kertoo kaupungin liikuntasuunnittelija Anu Korhonen.
– Haasteeseen osallistuminen ei edellytä hikipäässä kilometrien keräämistä, vaan kuvan voi napata myös lyhyeltä lasten kanssa tehdyltä retkeltä, Korhonen jatkaa ja kannustaa kaikkia lähtemään rohkeasti ladulle.

Kommentoi

Hae sivuilta