Julkaistu    |  Päivitetty 
Taru Tykkyläinen

Vaara-Karjalan Osuuspankki luopuu yritysten käteispalveluista - henkilöasiakkaiden pankkikonttorilla tekemät suuremmat talletukset eivät ehkä näy heti tilillä TILAAJILLE

Henkilöasiakas voi halutessaan tehdä pieniä talletuksia konttorissa entiseen tapaan. Käteistalletusten määrä on laskenut useiden vuosien ajan. Etenkin viime vuonna korttimaksamisen suosio kasvoi ja pankin asiakkaat ottivat käyttöön vaihtoehtoisia tapoja konttorikäynnille. - Keväällä 2018 Enoon ja Uimaharjuun asennetut OttoPlus-talletusautomaatit ovat olleet suosittuja sekä yritys- että henkilöasiakkaiden keskuudessa,¿Vaara-Karjalan Osuuspankin toimitusjohtaja Raili Hyvönen kertoo. Taru Tykkyläinen Henkilöasiakas voi halutessaan tehdä pieniä talletuksia konttorissa entiseen tapaan. Käteistalletusten määrä on laskenut useiden vuosien ajan. Etenkin viime vuonna korttimaksamisen suosio kasvoi ja pankin asiakkaat ottivat käyttöön vaihtoehtoisia tapoja konttorikäynnille. - Keväällä 2018 Enoon ja Uimaharjuun asennetut OttoPlus-talletusautomaatit ovat olleet suosittuja sekä yritys- että henkilöasiakkaiden keskuudessa,¿Vaara-Karjalan Osuuspankin toimitusjohtaja Raili Hyvönen kertoo.

Yritysten käteispalvelut loppuvat Vaara-Karjalan Osuuspankin Enon konttorissa 1. helmikuuta. Muutos koskee myös pankin konttoreita Ilomantsissa, Tuupovaarassa ja Kiihtelysvaarassa.

Hae sivuilta