Julkaistu    |  Päivitetty 
Suvi Palosaari

Uimaharjun Piimävaaraan on noussut mielenkiintoinen majoituspaikka, jonne omistaja Keijo Penttinen lupaa tähtitakuun TILAAJILLE

Vielä keskeneräinen rakennus on kerännyt ohikulkijoiden katseita, ja porukka on kysellyt, että mitäs bunkkeria se Keijo rakentaa. Silloin Penttinen vitsailee, että pitää valmistautua hyökkäykseen. Todellisuudessa rakennuksessa voi yöpyä tähtitaivaan alla. Ensi kesänä rakennuksen viimeistely jatkuu. Suvi Palosaari Vielä keskeneräinen rakennus on kerännyt ohikulkijoiden katseita, ja porukka on kysellyt, että mitäs bunkkeria se Keijo rakentaa. Silloin Penttinen vitsailee, että pitää valmistautua hyökkäykseen. Todellisuudessa rakennuksessa voi yöpyä tähtitaivaan alla. Ensi kesänä rakennuksen viimeistely jatkuu.

Uimaharjusta Kivilahden suuntaan ajellessaan voi nähdä tien varressa erikoisen rakennuksen. Rakentaja Keijo Penttinen kertoo, että kyseessä on uniikki tähtienkatselupaikka.

- Ideoitahan olisi vaikka kuinka paljon, jos rahaa olisi, uimaharjulainen pellepeloton, Keijo Penttinen tuumaa.

Viimeisimpänä ideana Penttisen kotipaikalle, Vihtakankaantien Piimävaaraan, on noussut kaksikerroksinen tähtienkatselupaikka.

Yhdessä jos toisessakin ohikulkijassa erikoinen betonibunkkeri lasikatolla on herättänyt kiinnostusta, ja vielä toistaiseksi rujon ulkomuotonsa vuoksi kummastustakin. Rakennus on kuitenkin vielä hieman kesken - ensi kesän rakennussuunnitelmiin kuuluu ulkovuoraus, terassi katolle maisemien katselua varten sekä ulkovessa.

Hae sivuilta