Julkaistu    |  Päivitetty 
Suvi Palosaari

Maskit näkyvät nyt myös alakouluissa TILAAJILLE

Kasvomaskit ovat nyt käytössä myös kouluissa uuden kasvomaskisuosituksen myötä. Suositus koskee yli 12-vuotiaita, ja sitä nuoremmat käyttävät maskeja tapauskohtaisesti. Arkistokuva: Kimmo Kirves Kasvomaskit ovat nyt käytössä myös kouluissa uuden kasvomaskisuosituksen myötä. Suositus koskee yli 12-vuotiaita, ja sitä nuoremmat käyttävät maskeja tapauskohtaisesti.

Joensuun ja Kontiolahden kouluissa koko henkilöstö ja oppilaat kuudennesta luokasta alkaen ovat pukeutuneet maskeihin viime viikosta alkaen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos antoi uuden kasvomaskisuosituksen 8. tammikuuta, jonka mukaan maskin käyttöä suositellaan kaikille 12 vuotta täyttäneille.

Joensuun kaupungin ja Kontiolahden kouluissa otettiin uuden suosituksen myötä kertakäyttömaskit käyttöön kuudennesta luokasta ylöspäin. Peruskoulussa maskisuositusta toteutetaan luokka-asteittain riippumatta yksittäisten oppilaiden iästä. Koska Kontiolahden kouluverkossa osassa kyläkouluista on myös 5.-6. yhdysluokkia, myös 5.-luokkalaiset käyttävät maskeja turvallisuuden vuoksi.

Hae sivuilta