Julkaistu    |  Päivitetty 
Susanna Eriksson

Puhas otti käytännökseen järjestää maksuttomasti asiakkailleen uudet jäteastiat ja vaihtaa rikkinäiset uusiin TILAAJILLE

Jäteauton kuljettaja Jesse Heinonen kertoo, että jäteastioita jää tyhjentämättä liukkaan tai lumisen jäteastian ympäryksen vuoksi etenkin aikaisin aamulla. Alkutalvesta myös jäinen tie esti Kontiolahdellakin toisinaan jäteastioiden tyhjennyksen. Lumen ja jään ohella rikkinäiset astiat ovat kuljettajille työturvallisuusriski, ja esimerkiksi renkaattomat keräysastiat jätetään odottamaan uutta astiaa. Susanna Eriksson Jäteauton kuljettaja Jesse Heinonen kertoo, että jäteastioita jää tyhjentämättä liukkaan tai lumisen jäteastian ympäryksen vuoksi etenkin aikaisin aamulla. Alkutalvesta myös jäinen tie esti Kontiolahdellakin toisinaan jäteastioiden tyhjennyksen. Lumen ja jään ohella rikkinäiset astiat ovat kuljettajille työturvallisuusriski, ja esimerkiksi renkaattomat keräysastiat jätetään odottamaan uutta astiaa.

Tammikuusta lähtien Puhas on antanut jäteastian maksutta uusille asiakkaille. Vuodenvaihde toi muutoksia myös jätehuollon palvelumaksuihin.

Puhaksen jätehuollon piiriin liittyvät uudet asiakkaat ovat saaneet tammikuun alusta alkaen maksimissaan 660-litraisen poltettavan jätteen ja biojätteen jäteastian maksutta.

Hae sivuilta