Julkaistu    |  Päivitetty 

Lautakunta jätti Louhiojan koulun lakkauttamisaikeet pois kuulemistilaisuuden otsikosta – asukastilaisuus järjestetään marraskuun viimeisenä päivänä

Louhiojan koulun lakkauttamisaikeita ja Enon alakoulujärjestelyjä puitiin eilen kasvatus- ja koulutuslautakunnassa. Arkistokuva: Hannu Kauhanen Louhiojan koulun lakkauttamisaikeita ja Enon alakoulujärjestelyjä puitiin eilen kasvatus- ja koulutuslautakunnassa.

Joensuun kaupungin kasvatus- ja koulutuslautakunta käsitteli eilen torstaina Enon alueen alakoulujärjestelyitä. Hyvinvointijohtaja Riitta Huurinainen esitti lautakunnalle, että Enossa järjestettäisiin kuulemistilaisuus Louhiojan koulun lakkauttamisesta ja oppilaiden siirtämisestä Enoon rakennettavaan uuteen alakouluun.

Lautakunta ei päätösesitystä sellaisenaan hyväksynyt. Keskustelun aikana Jere Nuutinen (kesk.) esitti, että lautakunta päättäisi järjestää Enon alueen uuteen alakouluun liittyvän kuulemistilaisuuden. Otsikossa ei näin ollen mainittaisi kyläkoulun lakkauttamista.

Jaana Minkkinen (kesk.), Atte Korte (vihr.), Paavo Kähkönen (kok.), Milena Varis (vihr.) ja Jaakko Karvonen (kesk.) kannattivat esitystä.

Antero Puhakka (vas.) esitti lisäksi, että Nuutisen esitykseen lisättäisiin se, että kuulemistilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä. Lautakunta hyväksyi molemmat esitykset yksimielisesti.

Kuulemistilaisuus järjestetään maanantaina 30.11. kello 17.30 alkaen Enon urheiluhallilla.

Lue lisää aiheesta: Enon viimeisen kyläkoulun tulevaisuus: pian keskustellaan Louhiojan koulun lakkautuksesta.

Kommentoi

Hae sivuilta