Julkaistu 

K-Market Kotiharju laajensi entisen R-kioskin tiloihin

Joulun alla laajennusosasta löytyvät joulun herkut. Kuvassa K-kauppias Sari Huovinen. Taru Tykkyläinen Joulun alla laajennusosasta löytyvät joulun herkut. Kuvassa K-kauppias Sari Huovinen.

Karkkihylly sai uuden paikan K-Market Kotiharjussa viime viikolla, kun uusi laajennusosa saatiin käyttöön. Myymälää laajennettiin alkukesästä toimintansa lopettaneelta Uimaharjun R-kioskilta tyhjilleen jääneisiin tiloihin.

Lisätila tuli tarpeeseen, etenkin pakettipalveluiden siirryttyä R-kioskilta K-Marketiin.
– Jo meillä olleen Schenkerin lisäksi meille tuli Matkahuollon pakettipalvelut ja Postin pakettiautomaatti, joten tarvitsimme myös paketeille lisää tilaa, kauppias Sari Huovinen toteaa.

Osa lisätilasta onkin valjastettu pakettien säilytykseen.

– Nyt kun Black Friday ja joulu lähestyvät, pakettivirta todennäköisesti kiihtyy. Ilman lisätilaa emme olisi pystyneet siitä selviytymään, joten laajennuksen ajoitus oli todella hyvä.

Myymäläpuolellekin saatiin laajennuksen myötä lisäneliöitä.

– Vapaata lattiatilaa tuotteille ei ole juuri ollut, kun kaikki neliöt ovat olleet niin tiukkaan käytettyinä. Lisätilan myötä saamme myymälään väljyyttä. Se helpottaa meidän työtämme ja asiakkaiden liikkumista sekä tuo selkeyttä, Huovinen uskoo.

Uuteen tilaan saadaan myös asiakas-wc, jolle on ollut tilausta.

Kommentoi

Hae sivuilta