Julkaistu 

Käsityökilpailu: Neulo Eno- tai Kontiolahti-sukat!

Käsityökilpailu: Neulo Eno- tai Kontiolahti-sukat! Suvi Palosaari

Pielisjokiseutu etsii Enoa tai Kontiolahtea kuvaavia villasukkapareja. Sukat voivat kuvastaa myös tiettyä kylää tai aluetta Enon tai Kontiolahden alueella. Lue ohjeet ja osallistu!

Näin osallistut kisaan:

  1. Suunnittele Enoa tai Kontiolahtea kuvaava sukkapari. Sukat voivat kuvastaa myös alueen kylää. Valmista sukkapari. Voit osallistua kisaan vain yhdellä sukkaparilla.
  2. Sujauta sukat kirjekuoreen tai pussiin.
  3. Liitä  mukaan sukkien mukaan suljettu kirjekuori, jossa on nimesi ja yhteystietosi. Sukat arvioidaan niin, että tekijän nimi ei ole tiedossa. Laita kuoren päälle sarjan nimi, johon osallistut. Kirjoita kuoren päälle myös sukkaparin nimi.
  4. Voit halutessasi laittaa mukaan sanallisen selityksen, jossa avaat ideaasi.
  5. Tuo tai lähetä pussi tai kuori Pielisjokiseutu-lehden toimitukseen 18.8. mennessä. Voit jättää sukat myös postilaatikkoon, joka on rakennuksen takapihalla. Osoite on Niskantie 19, 81200 Eno.
  6. Pielisjokiseutu esittelee sukat. Yleisö voi äänestää suosikkiaan.
  7. Kilpailussa palkitaan yksi yleisön suosikki sekä yksi pari Eno-sukkia ja yksi pari Kontiolahti-sukkia. Voittajat julkistetaan syyskuun lopussa.
  8. Kummatkin sarjavoittajat palkitaan 80 euron lahjakortilla mihin tahansa valitsemaansa Kontiolahden tai Enon liikkeeseen.
  9. Yleisön suosikki palkitaan tuotepalkinnolla.
  10. Sukat palautetaan omistajille kilpailun jälkeen, ellei omistaja halua lahjoittaa sukkia hyväntekeväisyyteen.

Jäikö jotain kysyttävää? Tarvittaessa voit kysyä lisää kilpailusta sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kommentoi