Julkaistu 

Enon apteekkimurtoon liittyen vangittu kaksi nuorta miestä – valtaosa murtosaaliista on saatu takavarikoitua

Enon apteekkiin murtauduttiin viime viikonloppuna julkisivuikkunan kautta. Kuva: Katariina Mustonen Enon apteekkiin murtauduttiin viime viikonloppuna julkisivuikkunan kautta.

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi tänään kaksi nuorta miestä viimelauantaiseen Enon apteekkimurtoon liittyen. Miehet vangittiin todennäköisin syin epäiltyinä varkaudesta ja huumausainerikoksesta.

Vangituista toinen on alle 18-vuotias kontiolahtelaismies ja toinen noin 20-vuotias joensuulaismies. Kaksi aiemmin viikonloppuna ja tällä viikolla pidätettyinä ollutta nuorta miestä on vapautettu. He ovat kuitenkin edelleen rikoksesta epäiltyinä molempiin rikosnimikkeisiin liittyen.

Apteekista anastettiin tämän hetken tietojen mukaan yhteensä yli 3 000 tablettia huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä. Valtaosa anastetuista lääkkeistä takavarikoitiin viikonloppuna epäiltyjen hallusta.

Tekijöistä saatiin lauantaina havaintoja muiden poliisitehtävien yhteydessä. Poliisilla on tällä hetkellä kohtuullisen hyvä käsitys tapahtumien kulusta.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa ja pyytää edelleen havaintoja ja vihjeitä tapahtumaan liittyen. Erityisesti poliisia kiinnostavat havainnot Enon taajamasta lauantaiaamuyöltä. Lisäksi poliisi pyytää yhteydenottoa tahoilta, joilla on valvontakameroita tapahtumapaikalla tai sen lähistöllä Enon taajamassa.

Kommentoi

Hae sivuilta