Julkaistu    |  Päivitetty 

Enon apteekkiin murtauduttiin lauantain vastaisena yönä – ryöstösaaliiksi "huomattava määrä" huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä

Varkaat pääsivät sisälle rikkomastaan julkisivuikkunasta. Ikkuna on sittemmin korjattu, ja apteekki on ollut normaalisti auki niin lauantaina kuin tänään maanantaina. Varkaat pääsivät sisälle rikkomastaan julkisivuikkunasta. Ikkuna on sittemmin korjattu, ja apteekki on ollut normaalisti auki niin lauantaina kuin tänään maanantaina.

Poliisi sai lauantaina kello 3.55 ilmoituksen, että Enon apteekkiin oli murtauduttu.

Tekijät olivat päässeet sisälle apteekin tiloihin rikkomalla julkisivuikkunan. He olivat poistuneet paikalta ennen poliisin saapumista.

Apteekista oli poliisin mukaan varastettu huomattava määrä huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä. Asiaa tutkitaan varkautena ja törkeänä huumausainerikoksena.

Poliisi on ottanut viikonlopun aikana kiinni neljä nuorta miestä rikokseen liittyen. Edelleen maanantaiaamuna pidätettynä on kolme nuorta. Osa kiinniotetuista on ollut alle 18-vuotiaita. Kiinniotot on tehty Joensuun kaupungin alueella.

Poliisi pyytää kansalaisilta havaintoja ja vihjeitä tapahtumaan liittyen. Erityisesti poliisia kiinnostavat havainnot Enon taajamassa lauantaiaamuyön ajalta. Lisäksi poliisi pyytää yhteydenottoa tahoilta, joilla on valvontakameroita tapahtumapaikalta tai sen lähistöltä Enon taajamasta.

Havaintoja ja vihjeitä otetaan vastaan Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon 0295 415 455 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kommentoi

Hae sivuilta