Julkaistu 

Lämmin ajatus: Jakokosken marttayhdistys lahjoittaa virikepakkaukset hoivakoti Villarantaan

Hoivakodin asukkaille lähtevät virikepakkaukset sisältävät muun muassa tuoksupurkkeja. Helena Seudulle itselleen minttua sisältävä purkki toi mieleen heinäpellot. – Tuoksut saattavat herättää voimakkaita muistoja, hän tietää. Taru Tykkyläinen Hoivakodin asukkaille lähtevät virikepakkaukset sisältävät muun muassa tuoksupurkkeja. Helena Seudulle itselleen minttua sisältävä purkki toi mieleen heinäpellot. – Tuoksut saattavat herättää voimakkaita muistoja, hän tietää.

Kun tieto hoivakotien sulkemisesta toistaiseksi asukkaiden lähiomaisilta ja muilta vierailta tuli, Jakokosken marttayhdistys päätti ryhtyä toimeen.

­– Vanhuksilla on edessä pitkä aika, kun tilanne jatkuu ainakin kuukauden ja ehkä ylikin. On tärkeää, että heillä olisi virikettä ja tekemistä päiviin, puheenjohtaja Helena Seutu toteaa.

Martat ovat koonneet kaksi virikelaukkua, jotka toimitetaan Kontioniemessä sijaitsevaan hoivakoti Villarantaan.

– Idea virikesalkuista oli meillä mielessä jo ennen koronaepidemiaa, mutta nyt vauhditimme hankintoja.

Virikepaketeista löytyy muun muassa tuoksupurkkeja, hierontapalloja, hernepusseja ja kuvakortteja.

– Ajattelimme, että näitä pakkauksia voivat sitten omaisetkin hyödyntää, kunhan pääsevät taas läheisiään katsomaan, Seutu sanoo.

Paikallislehti haluaa nostaa ystävällisiä tekoja ja hyviä uutisia esille. Vinkkaa toimitusta puhelimitse 050 384 4080 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kommentoi

Hae sivuilta