Julkaistu    |  Päivitetty 

Pielisjokiseudun toimitus ja konttori palvelevat poikkeusjärjestelyin

Koronaviruksen hillitsemiseksi annetut viranomaissuositukset muuttavat myös paikallislehden asiakaspalvelun ja toimituksen palvelutapoja. Toistaiseksi toimituksen ovi pidetään suljettuna ja henkilökunta palvelee etänä puhelimitse ja sähköpostitse. Koronaviruksen hillitsemiseksi annetut viranomaissuositukset muuttavat myös paikallislehden asiakaspalvelun ja toimituksen palvelutapoja. Toistaiseksi toimituksen ovi pidetään suljettuna ja henkilökunta palvelee etänä puhelimitse ja sähköpostitse.

Koronavirustilanteesta johtuen Pielisjokiseudun toimitus palvelee maanantaista 16.3. alkaen ainoastaan puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluidemme kautta. Toimituksemme ovi pysyy toistaiseksi suljettuna.

Poikkeusjärjestelyllä halutaan turvata sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme terveyttä, sekä turvata lehden ilmestyminen. Palvelemme normaalien aukioloaikojemme puitteissa maanantaista perjantaihin kello 8.30-16 puhelimitse ja sähköpostitse.

Sekä toimitukseen että asiakaspalveluun saat yhteyden tavalliseen tapaan puhelimitse ja sähköpostitse. Tilaukseen liittyviä muutoksia tai esimerkiksi rivi-ilmoituksen voi jättää myös lehden verkkosivujen kautta Ota yhteyttä-linkin takaa.

Tilauksiin ja ilmoituksiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä 050 338 6170 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Toimituksen tavoitat numerosta 050 384 4080 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mikäli et saanut lehteä, tai haluat ostaa irtonumeroita, ota myös niissä tilanteissa yhteys toimitukseen ensisijaisesti puhelimitse.

Muutoksista ilmoitamme verkkosivuillamme sekä lehdessä. Pahoittelemme poikkeusjärjestelyistä asiakkaillemme koituvaa harmia.

Kommentoi

Hae sivuilta