Julkaistu    |  Päivitetty 

Hammashuollon palvelut säilyvät Enon kirkonkylällä – muutto edessä helmikuun alussa

Hammashoitola toimii tammikuun loppuun asti Enon terveyskeskuksen yhteydessä. Tiloissa on todettu sisäilmaongelmia. Kuva: Katariina Mustonen Hammashoitola toimii tammikuun loppuun asti Enon terveyskeskuksen yhteydessä. Tiloissa on todettu sisäilmaongelmia.

Enon hammashoitola siirtyy terveyskeskukselta yläkylälle koulukeskuksen pihapiiriin rakennettuihin siirtotiloihin. Asiasta päätti Siun soten johtoryhmä loppuvuodesta.

– Palvelut jatkuvat samassa laajuudessa konttitiloissa eli muutoksella ei ole henkilöstövaikutuksia. Enossa palvelee edelleen yksi hammaslääkäri ja yksi suuhygienisti, Siun soten johtava ylihammaslääkäri Virva Vänttinen kertoo.

Vastaanotto toimii normaalisti Enon terveyskeskuksen tiloissa tammikuun loppuun saakka. Maanantaista 10. helmikuuta alkaen hammaslääkärin ja suuhygienistin vastaanotot sijaitsevat uusissa siirtotiloissa Alapappilantiellä. Helmikuun ensimmäisellä viikolla Enossa ei ole hammashuollon vastaanottoa.

Siitä, jatkuuko hammashoitolan toiminta Enossa vielä Kontiolahden uuden soteaseman valmistuttua, ei ole Vänttisen mukaan tehty vielä päätöstä.

– Tällä päätöksellä hammashuollon palvelut jatkuvat näissä uusissa tiloissa toistaiseksi.

Lue tarkemmin aiheesta torstaina 16.1. ilmestyvästä Pielisjokiseudusta.

Kommentoi

Hae sivuilta