Julkaistu 

Kontiomehusta Maakunnan Vuoden yrittäjä 2019

Virpi Rötsä-Kiiskinen ja Pasi Kiiskinen Kontiomehun tiloissa, jotka otettiin käyttöön maaliskuussa 2018. Virpi Rötsä-Kiiskinen ja Pasi Kiiskinen Kontiomehun tiloissa, jotka otettiin käyttöön maaliskuussa 2018.

Kontiolahtelainen Kontiomehu oy ja joensuulainen Timosen auto ovat Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n valitsemia maakunnan vuoden yrittäjiä.

Palkitseminen pidettiin lauantaina 30. marraskuuta Kiteellä Pohjois-Karjalan yrittäjien vuosijuhlassa.

Kummallakin palkitulla yrityksellä on pitkä historia, ja niissä on tehty sukupolvenvaihdoksia. Kontiomehun sukupolvenvaihdos tapahtui 2004, minkä jälkeen mehubisneksen rinnalle alkoi nousta myyntiartikkeliksi alkoholittomat kuohujuomat. Yrityksen oma innovaatio, herukanlehdistä valmistettava Lehtikuohu, pakittiin 2018 Vuoden Juhlajuoma -kunniamaininnalla.

Pohjois-Karjalan yrittäjät palkitsi Kontiomehu oy:n, koska se on rohkeasti ja määrätietoisesti lähtenyt kehittämään toimintaansa marjamyynnistä jatkojalostuksen suuntaan. Lisäksi huomioitavaa on, että yrityksen toiminta kasvaa vuosi vuodelta. Yrittäjäjärjestö toteaakin palkintoperusteissaan, että harkittu riskinotto on yrittäjän paras ominaisuus, jota yrittäjä Pasi Kiiskinen on osannut hyödyntää.

Maakunnan Vuoden Yrittäjäpalkinto jaettiin 42. kerran. Palkinto jaetaan vuosittain pienelle ja keskisuurelle- tai suurelle yritykselle.

 

Kommentoi

Hae sivuilta