Julkaistu 

Pielisjokiseutu aloittaa digitunnit

Pielisjokiseutu opastaa digilehden käyttöä ja käyttöönottoa tulevina viikkona. Kuva: Suvi Palosaari Pielisjokiseutu opastaa digilehden käyttöä ja käyttöönottoa tulevina viikkona.

Pielisjokiseutu aloittaa digituntien pitämisen Enossa, Uimaharjussa, Kontiolahdella ja Lehmossa.

Digitunnit koetaan lehdessä tärkeiksi etenkin nyt, kun paperisten lehtien saaminen PAU:n postilakon aikaan on kyseenalaista. Tunneilla otetaan käyttöön digilehti, tai jos sovellus on jo käytössä, sen käyttöä voidaan opetella yhdessä. Digitunnille kannattaa ehdottomasti tulla mukaan myös siinä tapauksessa, ettei kirjautuminen lehden lukuun onnistu.

Digitunnit starttaavat torstaina 14. marraskuuta kello 10 Pielisjokiseudun toimistolla Enossa.

Ensi viikolla digitunti pidetään perjantaina 22. marraskuuta kello 10 Uimaharjun kirjastossa ja kello 13 Pielisjokiseudun toimistolla Enossa.

Kontiolahden kirjastossa digitunti järjestetään torstaina 28. marraskuuta kello 13, ja Lehmon kirjastossa samana päivänä kello 15.

Digitunnille kannattaa ottaa mukaan oma asiakastunnus, joka löytyy esimerkiksi laskusta. Jos tunnus on hukassa, sitä voi kysyä etukäteen myös soittamalla toimistoomme puh. 010 230 8700. Digilehden lukua varten on käyttäjällä oltava myös toimiva sähköposti. Mukaan voi ottaa myös oman laitteen, jossa haluaa digilehteä lukea, eli kännykän, tabletin tai kannettavan tietokoneen.

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille digilehdestä kiinnostuneille, vanhoille ja uusille asiakkaille. Digitunneilla neuvomassa ovat lehden päätoimittaja Suvi Palosaari ja ilmoituskonsultti Pirjo Norppa.

Kommentoi

Hae sivuilta