Julkaistu 

Pielisjokiseutu on luettavissa lakon aikanakin – tilaaja, ota digitunnukset käyttöösi

Pielisjokiseutu on lakon aikanakin luettavissa näköislehtenä PKK Paikallislehdet -sovelluksessa ja verkkosivujen kautta. Pielisjokiseutu on lakon aikanakin luettavissa näköislehtenä PKK Paikallislehdet -sovelluksessa ja verkkosivujen kautta.

Paikallislehti Pielisjokiseutu ilmestyy normaalisti ja on luettavissa myös PAU:n lakon aikana.

Työehtosopimusneuvotteluihin liittyvä lakko alkaa ensi maanantaina, eikä Posti siten jaa ensi viikon lehtiä normaalisti. Lakko ei koske sanomalehtien varhaisjakelua.

Pielisjokiseudun kaikkiin lehtitilauksiin sisältyy näköislehden lukuoikeus, ja sen käyttöön ottamalla tilaajat pääsevät lukemaan paperilehteä vastaavaa näköislehteä joko PKK Paikallislehdet -sovelluksen tai Pielisjokiseudun verkkosivujen kautta. PKK Paikallislehdet -sovelluksen saa ladattua ilmaiseksi Google Play -kaupasta tai App Storesta. Lisäohjeet digitunnusten käyttöönottoon löydät tästä linkistä.

Lakkotilanteessa ilman lehteä jääneet tilaajat voivat hakea paperisen lehden luettavakseen Pielisjokiseudun toimituksesta Enosta, Uimaharjun R-kioskilta tai Käsityömyymälä Tiuhdasta Kontiolahdelta.

Posti- ja logistiikka-alan unionin (PAU) ilmoittama lakko alkaa maanantaina 11.11. kello 6 ja jatkuu PAU:n ilmoituksen mukaan sunnuntaihin 24.11. kello 24.

Kommentoi

Hae sivuilta