Julkaistu 

Heijastinpuut tarjoavat turvaa ulkoilijoille

Anne Myller ja muut Enon Ekokeskuksen työntekijät keräsivät yhteensä yli sata heijastinta ripustettaviksi virastotalon pihapiirin heijastinpuuhun. Taru Tykkyläinen Anne Myller ja muut Enon Ekokeskuksen työntekijät keräsivät yhteensä yli sata heijastinta ripustettaviksi virastotalon pihapiirin heijastinpuuhun.

Suoranaiseksi muoti-ilmiöksi nousseita heijastinpuita on perustettu myös Kontiolahden kirkonkylälle S-Marketin edustalle ja nyt myös Enoon virastotalon ja torin välillä sijaitsevaan kuuseen.

Ideana on, että puun oksilta voi halutessaan napata heijastimen itselleen. Heijastinpuun oksille voi myös tuoda kotona ylimääräisenä pyöriviä heijastimia jakoon niitä tarvitseville.

Paukkajalla asuva Outi Torikka haaveilee, että oma puu saataisiin ennen pitkää myös Uimaharjun taajamaan. Toiveissa on saada torilla seisova kuusi valjastettua käyttöön.

– Olen laittanut Joensuun kaupungille asiasta viestiä, jossa kysyin puun käyttöä tähän tarkoitukseen, mutta en ole saanut vastausta. Torilla oleva kuusi olisi keskeisellä paikalla, ja siihen olisi helppo jokaisen tulla käymään. Myös koulun kannalta siihen olisi lasten kanssa helppo mennä käymään, Torikka visioi.

Joka tapauksessa heijastinpuulle aiotaan etsiä sopiva paikka myös Uimaharjussa.

Kommentoi

Hae sivuilta