Julkaistu 

Vuoden innostavaksi yritykseksi valittiin Aatelitalo oy

Aatelitalo oy valittiin vuoden innostavaksi yritykseksi Kontiolahdella. Kuvassa markkinointipäällikkö Mikko Lahtinen. Arkistokuva: Marko Puumalainen Aatelitalo oy valittiin vuoden innostavaksi yritykseksi Kontiolahdella. Kuvassa markkinointipäällikkö Mikko Lahtinen.

Talotehdas Aatelitalo oy on saanut Kontiolahden Vuoden innostava yritys -palkinnon.

– Yrityksen eteenpäin suuntaava toiminta ja edelläkävijyys luovat Kontiolahdelle myönteistä kuntakuvaa. Aatelitalo oy on tehnyt kunnan kanssa uutta luovaa yhteistyötä erilaisissa rakennushankkeissa, valintaa perustellaan.

Yritys on myös innovoinut yhdessä kunnan kanssa uusien alueiden kehittämistä.

– Olen todella otettu saamastamme tunnustuksesta. Meillä on erittäin ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta, jonka kanssa on ollut ilo työskennellä. Olemme kehittäneet toimintaamme ja uudistaneet monia käytänteitä. Näiden lisäksi olemme käynnistelleet uusia hankkeita ja muun muassa uudistaneet talomallistoamme yhdessä suunnittelutoimiston kanssa, toimitusjohtaja Marko Tuominen sanoo.

Vuoden innostava yritys -palkinto on myönnetty kaikkiaan kolme kertaa. Aiemmin palkinnon ovat saaneet Puuartisti oy ja Valoparta oy.

Kommentoi

Hae sivuilta