Julkaistu    |  Päivitetty 

Digiasiakkaiden kirjautumispalvelumme on uudistunut – lue ohjeet uuden palvelun käyttöön

Digiasiakkaiden on kirjauduttava uuteen palveluun ensimmäisellä kerralla ottaakseen palvelun käyttöön. Taru Tykkyläinen Digiasiakkaiden on kirjauduttava uuteen palveluun ensimmäisellä kerralla ottaakseen palvelun käyttöön.

Pielisjokiseudun digiasiakkaiden kirjautumispalvelu on uudistunut. Kirjautumisessa voi muutoksen takia esiintyä ongelmia.

Ottaakseen palvelun käyttöön kaikkien digiasiakkaiden tulee kirjautua palveluun ensimmäisellä kerralla. Uusi sisäänkirjautumisosoite, jonne pääset kirjautumaan tilaajatunnuksillasi, on https://punamustamedia.portal.worldoftulo.com . Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen PKK Paikallislehdet -sovellus on käytettävissäsi tunnuksillasi.

Mikäli kirjautuminen digitilaukseesi liitetyllä sähköpostiosoitteella ja entisellä salasanallasi ei onnistu, klikkaa "Oletko unohtanut salasanasi?" -linkkiä ja syötä sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi ohjeet salasanasi nollaamiseen.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia digipalveluihin, aktivoi ne klikkaamalla "Ei tunnuksia? Luo tunnukset painamalla tästä" -linkkiä. Tarvitset aktivoimiseen asiakasnumerosi, jonka löydät tilauslaskustasi. Voit myös kysyä asiakasnumerosi asiakaspalvelustamme sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 050 338 6170.

Täydennä seuraavalle sivulle tietosi. Syöttämäsi sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksenasi. Tarkista myös, että esitäytetyt nimitiedot ovat oikein.

Mikäli et pääse kirjautumaan sisään, luomaan itsellesi tunnuksia tai palvelun kanssa on muita ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Torstaina 20.6. ilmestynyt lehti on vapaasti luettavissa sekä PKK Paikallislehdet -mobiilisovelluksessa että verkon näköislehdessä.

Kommentoi

Hae sivuilta