Julkaistu 

Lahjoitus Paiholassa: pyöräilykypärät tuleville ekaluokkalaisille

Esikoululaiset saivat itse valita uuden kypäränsä värin. Poliisit Jari Ruotsalainen (vas.) ja Lasse Hacklin sekä Master Yhtiöiden Simo Väänänen toivottivat lapsille turvallisia ajokilometrejä. Kuva: Taru Tykkyläinen Esikoululaiset saivat itse valita uuden kypäränsä värin. Poliisit Jari Ruotsalainen (vas.) ja Lasse Hacklin sekä Master Yhtiöiden Simo Väänänen toivottivat lapsille turvallisia ajokilometrejä.

Poliisit vierailivat Paiholan päiväkodilla keskiviikkona jakamassa esikoululaisille neuvoja ja vinkkejä turvalliseen pyöräilyyn.

– Rauhalliset liikkeet ovat tärkeä juttu pyöräillessä. Kun ajatte siellä tien oikeassa reunassa, älkää tehkö äkkinäisiä liikkeitä. Poukkoilevat ajolinjat ovat kaikkein pahimpia. Kääntyessä pitää aina katsoa, tuleeko muita pyöräilijöitä tai autoilijoita ennen kuin lähtee kääntymään, Jari Ruotsalainen painotti.

Paiholan päiväkodin ja Ahokkalan koulun esikoululaiset saivat samassa yhteydessä tuliterät kypärät lahjoituksena paikalliselta yritykseltä Master Yhtiöiltä.

– Tämä on ollut meillä perinne yli 20 vuoden ajan. Aluksi rahaa kypäriin kerättiin vanhempien työpaikoilta sekä paikallisilta yrityksiltä ja yhdistyksiltä, vaan nyt viime vuosina lahjoituksen on tehnyt Master Yhtiöt, Paiholan päiväkodin esikoululaisten opettaja Pirjo Tanskanen kertoi.

– On mukava nähdä lasten ilo siitä, että he saavat uudet kypärät. On myös hienoa nähdä sitten, että paiholalaiset lapset ajavat kypärä päässä pyöräillessään. Pää on tärkeä suojata, kypärät lapsille lahjoittamassa ollut Simo Väänänen Master Yhtiöistä totesi.

Taru Tykkyläinen

Kommentoi

Hae sivuilta