Julkaistu 

Jippolta puolustusoppitunti LehPalle

Väinö Häkki vei LehPan 0-1 johtoon harjoitusottelussa Jippoa vastaan, mutta Kakkoseen valmistautuva Jippo oli lopulta farmiseuraa LehPaa parempi lukemin 8-2. Väinö Häkki vei LehPan 0-1 johtoon harjoitusottelussa Jippoa vastaan, mutta Kakkoseen valmistautuva Jippo oli lopulta farmiseuraa LehPaa parempi lukemin 8-2.

Jippo ja farmiseura LehPa viimeistelivät kuvioitaan pääsiäissunnuntain harjoitusottelussaan Rantakylän kuplahallissa ensi viikonlopun sarja-avauksiin. LehPa tuli otteluun väkevästi, kun Timo Voutilainen täräytti voimalla tolppaan, josta Väinö Häkki vei paluupallosta vieraat 0-1 johtoon. Jippo otti kuitenkin keskikentän haltuunsa, vyörytti laidoilta ja iski avausjaksolla viisi maalia lehpalaisten puolustusboxin keskeltä.

Kun Jippo meni toisen jakson alussa jo 6-1 johtoon, niin LehPa kavensi 6-2 hyvän laita-avauksen jälkeen Antti Kuosmasen päästyä avopaikkaan. Loppuun Jippo iski vastaiskuilla 8-2 loppulukemat.

-Saimme hyvän muistutuksen oman maalin varmistuksesta, jota ei meitä vastaan ole vielä testattu voitollisissa Regions Cupin otteluissa. Hiukan olen huolissani, mutta on tässä viikko vielä aikaa sarja-avaukseen, LehPan päävalmentaja Johannes Mononen tuumi rauhalliseen tapaansa.

Kommentoi

Hae sivuilta