Julkaistu 

Varhaiskasvatuksen vuoropäivähoito loppuu Uimaharjussa

Uimaharjun päiväkoti Touhutuvan vuorohoito aiotaan lopettaa. Kuvassa lapset leipomassa äitienpäiväherkkuja vuonna 2016. Oikealla päiväkodin johtaja Ulla Hassinen. Kuvituskuva: Sami Tolvanen Uimaharjun päiväkoti Touhutuvan vuorohoito aiotaan lopettaa. Kuvassa lapset leipomassa äitienpäiväherkkuja vuonna 2016. Oikealla päiväkodin johtaja Ulla Hassinen.

Joensuun kaupunki on päättänyt siirtää lasten ilta- ja viikonloppuhoidon Uimaharjusta Enoon. Uimaharjulaisten lasten vanhemmille lähetetyissä kirjeissä kerrotaan, että syynä on vähäinen ilta- ja viikonloppuhoidon tarve Uimaharjun päiväkodissa. Tämän vuoksi ilta- ja viikonloppuhoito on päätetty keskittää 1.8.2019 alkaen Enon päiväkotiin. Yöhoito jatkuu edelleen Niinivaaran päiväkodissa.

Viranhaltijapäätöksenä tehdyn muutoksen mukaan lapsi voi jatkaa Uimaharjun päiväkodissa, mikäli ilta- ja viikonloppuhoidon tarvetta on harvoin. Tässä tapauksessa ilta- ja viikonloppuhoitopäivinä varhaiskasvatus järjestetään Enossa. Jos vuorohoidon tarvetta on usein, varhaiskasvatuspaikan siirtoa harkitaan kokonaan Enon päiväkotiin.

Kommentoi

Hae sivuilta