Julkaistu    |  Päivitetty 

Sisäilmaongelmat: Enon terveysasema odottaa kohtaloaan

Tämän kuun lopussa ratkeaa Enon terveysaseman ja sen eri osastojen kohtalo. Sisäilmaselvityksissä on todettu, että pahimmat vauriot ovat lääkäreiden vastaanottotiloissa ja hammashoitolan tiloissa. Kuva: Suvi Palosaari Tämän kuun lopussa ratkeaa Enon terveysaseman ja sen eri osastojen kohtalo. Sisäilmaselvityksissä on todettu, että pahimmat vauriot ovat lääkäreiden vastaanottotiloissa ja hammashoitolan tiloissa.

Huono sisäilma ei ole salaisuus, mutta tulevaisuus on avoin. Kuun lopussa tiedetään, miten tilanne ratkaistaan.

Enon terveysaseman henkilöstö on kokenut sisäilmaongelmia jo vuosikausia.

– Ei ole mikään salaisuus, että sisäilmaongelmia on koettu, selvitetty ja yritetty korjata jo pidemmän aikaa. Henkilöstö on ollut huolissaan sekä omasta että asiakkaiden terveydestä tiloissa, kertoo Siun soten työsuojelupäällikkö Mikko Simonen.

Viime viikolla Siun sote piti Enon terveysaseman henkilökunnalle viimeisimmän tiedotustilaisuuden tilojen kohtalosta. Henkilöstölle on pidetty useita infoja pitkin selvitysprosessia. Päätöksiä terveysaseman jatkosta ei vielä ole tehty. Siun soten viestintäpäällikko Susanna Prokkola kertoo, että asiasta tullaan tiedottamaan heti, kun tiedetään, miten asioissa edetään. Sisäilmaraportit ovat valmiina, mutta vielä ei ole kerrottavana sitä, miten tilanne ratkaistaan.

– On sovittu, että kaupunkilaisille kerrotaan heti, kun tiedetään tarkemmin tilojen kunto ja ratkaisumalli, Prokkola sanoo.

Lue lisää 11.4.2019 Pielisjokiseudusta.

Kommentoi

Hae sivuilta