Julkaistu 

Penkkiurheilijoilla jännittävä kevät

Kontiolahtelaisilla joukkueilla LeBalla, Kajastuksella ja Iskulla kausi huipentuu edessä oleviin ratkaisupeleihin. Salibandyn II-divarin kärjessä tasapisteissä olevat LeBa ja Apassit Nilsiästä iskevät perjantaina yhteen Kontiolahdella. Ottelussa ratkeaa pitkälti runkosarjan voitto ja mistä lähtökohdista joukkueet pääsevät jatkopeleihin kohti divarihaaveita.

 

Jääkiekon III-divarissa Kajastus iski runkosarjan loppuun kahdentoista ottelun voittoputken, mutta jäi kakkoseksi KaPan jälkeen. Kajastus jatkaa suoraan 2.-3.3. pelattavissa välierissä, jotka alkavat Kontiohallissa. Vastustaja ratkeaa puolivälierissä. Välierien voittajat pelaavat sarjavoitosta ja ovat näillä näkymin nousemassa II-divariin.

 

Kontiolahden Iskun C-tytöt voittivat lauantaina Itä-Suomen alueen pronssimitalit Savonlinnassa. Iskun päätähtäin on SM-sarjassa, jossa he matkaavat seuraavaksi 16.-17.3. välieräturnaukseen Euraan. Vastustajina ovat Euran Raiku, Loimaan Jankko ja Ylöjärven Ryhti.

Kun KontU:n Kaisa Mäkäräinen osoitti taistelijan luonnettaan Soldier Hollowissa sijoittumalla kolmanneksi takaa-ajossa, niin tulevat viikot MM-kilpailuineen on penkkiurheilijan parasta aikaa.

Kommentoi

Hae sivuilta