Julkaistu 

Kontiolahden talvihoitoa voi pian seurata netissä

Kontiolahden kunnan alueen talvikunnossapitoa pääsee pian seuraamaan netissä Joensuun tapaan. Kuva: Piia Juntunen Kontiolahden kunnan alueen talvikunnossapitoa pääsee pian seuraamaan netissä Joensuun tapaan.

Kontiolahden tiestön talvihoitoa pyritään kehittämään. Uutena palveluna nettiin aukeaa seurantanäkymä. Kunnalla on ollut jo useamman vuoden ajan käytössä työnseurantajärjestelmä talvikunnossapitokoneiden tarkasteluun, ja pian samankaltainen näkymä on tulossa myös asukkaiden ulottuville kunnan verkkosivujen kautta.

 

Kuntatekniikan päällikkö Sauli Hyttinen arvioi, että palvelu saadaan nettiin ensi viikolla.
– Joensuun kaupungilla tällainen on jo jonkun aikaa ollut. Olen nyt viritellyt tätä omaan kännykkään ja seurannut, miten määrittelyt toimivat kartalla. Tästä selviää, mitä on missäkin tehty, ja milloin on tehty. Kartalle tulevat viivapiirtona auraus, hiekoitus ja polanteen poisto.

Kontiolahdella on Hyttisen mukaan talvihoidon kehittämisohjelma, jossa edetään mahdollisuuksein mukaan. Negatiivista palautetta kunnan asukkailta on saatu tänä vuonna vähemmän kuin vuodenvaihteen tienoilla tavallisesti.

 

Lue koko juttu 10.1. ilmestyneestä Pielisjokiseudusta.

Kommentoi

Hae sivuilta