Julkaistu 

Jukolan viesti on vuoden 2017 projektiteko

Jukolan viestin onnistuminen pohjaa talkoolaisten aktiivisuuteen. Hollolalaiset Raimo Kaukiainen ja Arto Nuutila purkivat sähkökaapelia kisakeskuksen edustalla suurviikonlopun jälkeen. Arkistokuva: Mikko Makkonen Jukolan viestin onnistuminen pohjaa talkoolaisten aktiivisuuteen. Hollolalaiset Raimo Kaukiainen ja Arto Nuutila purkivat sähkökaapelia kisakeskuksen edustalla suurviikonlopun jälkeen.

Projektiyhdistys ry on valinnut vuoden 2017 projektiteoksi Jukolan viestissä esimerkillisesti hyödynnetyn ja johdetun vapaaehtoistyön sekä sertifikaatin arvoisesti toteutetut ympäristötavoitteet.

– Jukolan viestin projektin toteutuksessa yhdistyvät suomalainen sisukkuus, mittakaavaltaan valtava talkootyömäärä ja suuren kansainvälisen urheilutapahtuman järjestelyosaaminen, valintaperusteluissa tuodaan esille.

– Taustalla Jukolan järjestelyissä on vuosia hiottu tuloksellinen projektimalli, johon sukupolvien kokemus ja yhteishenki ovat kerryttäneet ainutlaatuista know-how:ta. Tapahtuman laajuutta ja järjestelyjen haasteellisuutta lisää se, että Jukola ei ole vain pienen joukon huippu-urheilukilpailu, vaan samalla se on myös koko laajan suunnistuskansan suuri perhejuhla.

Kesäkuussa Enossa järjestetty Joensuu–Jukola sai tunnustusta myös ympäristötyöstään

– Jukolan viestille myönnettiin Ekokompassi -sertifikaatti. Sertifikaatti kertoo tapahtuman sitoutuvan jatkuvaan ympäristötyön kehittämiseen. Joensuu-Jukolalle suunnitellut ympäristötavoitteet täyttyivät.

Palkinto jaettiin tänään tiistaina Projektipäivillä.

Kommentoi

Hae sivuilta