Julkaistu 

Joensuun kaupungille 10 000 euroa yleisöäänestyksen voitosta

Joensuun kaupunki on voittanut Tahdonvoimaa-työelämäpalkinnon saajien kesken järjestetyn yleisöäänestyksen.

Kaupunki valittiin huhtikuun lopussa yhdeksi Tahdonvoimaa-työelämäpalkinnon saajista. Palkinnon arvo oli 15 000 euroa.

Yleisö sai äänestää internetissä yhdeksästä työelämäpalkinnon saajista omasta mielestään parhaimman. Yleisön mielestä innostavin palkituista oli Joensuun kaupunki.

Yleisöäänestyksen voitosta Joensuu sai vielä 10 000 euron lisäpalkinnon.

Suomen itsenäisyyden rahaston Sitran ja sosiaali- ja terveysministeriön palkintoa haki kaikkiaan 99 yritystä ja organisaatiota. Joensuun kaupunki oli ainoa kunta palkittujen joukossa.

Kilpailussa haettiin esimerkkejä siitä, miten omalla toiminnallaan voi onnistuneesti mukautua muuttuvaan maailmaan. Tuloksissa haettiin selkeästi mitattavaa vaikuttavuutta, rohkaistiin uudistumaan ja etsittiin innostuneita sanansaattajia.

Joensuun kaupungin palkitsemiskriteerinä oli ennakkoluulottomalla toiminnalla ja aktiivisella sisäisellä viestinnällä aikaansaatu työkyvyttömyyskustannusten laskeminen. Joensuun kaupungin henkilöstön työkyvyttömyyskustannukset ovat laskeneet viime vuosina ja ovat tällä hetkellä selkeästi pienemmät kuin vastaavissa kaupungeissa. Kehuja saivat muun muassa Joensuussa käytössä olevat osatyökykyisten korvaavan työn malli, onnistumisista palkitseminen, henkilöstölle järjestettävät tapahtumat sekä rento viestintä.

Kommentoi

Hae sivuilta