Julkaistu 

Riitta Myller vappupuheessaan: "Maakunnan alasajo näkyi"

Nelisenkymmentä osallistujaa kerännyt työväenyhdistysten 320-juhlavuoden marssi kulki kunnantalolta torille Pertti Haukan johdolla. Anu Lehikoinen Nelisenkymmentä osallistujaa kerännyt työväenyhdistysten 320-juhlavuoden marssi kulki kunnantalolta torille Pertti Haukan johdolla.

Vappupäivänä Kontiolahden sosialidemokraattien kunnallisjärjestön järjestämää vapputapahtumaa vietettiin aurinkoisessa säässä.

Tapahtuma aloitettiin työväenyhdistysten 320-juhlavuoden marssilla kunnantalolta torille. Puheenjohtaja Pertti Haukan johtamaan marssiin osallistui nelisenkymmentä marssijaa ja mukana oli pari nelijalkaistakin osallistujaa. Torilla tarjolla oli vaalivoiton kunniaksi vappusoppaa, munkkeja ja simaa.

– 22 yötä on nukuttu, kun kunnallisvaalitulos oli selvillä. Tulos oli demareiden kannalta harvinaisen hyvä, Haukka muistutti avaussanoissaan.

Vappupäivän puheen tapahtumassa piti kansanedustaja Riitta Myller, joka totesi hallituksen tasa-arvopolitiikka olevan kaukana siitä, mitä Suomelta on totuttu odottamaan.

– Tasa-arvon mallimaa on saanut kolauksen, kun lisättiin ministereitä ja heistä vain viisi on naisia, Myller huomautti.

Riitta Myller kritisoi myös hallituksen puoliväliriihen tuloksia erityisesti Pohjois-Karjalan kannalta.

– Maakunnan alasajo näkyi. Pohjois-Karjalan osalta tulos on pyöreä nolla.

Kommentoi

Hae sivuilta