Julkaistu 

Menestyksekäs toritapahtuma saa jatkoa

Joensuulainen torikauppias Kari Kuivalainen oli tyytyväinen lauantaipäivän myyntiin ja lupasi tulla Uimaharjun torille uudemmankin kerran. Esa Marjola Joensuulainen torikauppias Kari Kuivalainen oli tyytyväinen lauantaipäivän myyntiin ja lupasi tulla Uimaharjun torille uudemmankin kerran.

Uimaharjun tori täyttyi lauantaina aidosta markkinahengestä Elotorin merkeissä. Uimaharjulaiset ottivat yrittäjä Tiina Rädyn masinoiman tapahtuman hyvin vastaan.

Väkeä riitti niin myyntipöytien takana kuin etupuolellakin. Uimaharjulaisperhe Heli ja Tuomas Tarvainen kolmen lapsensa kanssa viihtyi pomppulinnojen äärellä.
– Lapset odottivat koko viikon, että pääsevät tänne. Minäkin ajattelin, että ”oi, vähä ois ihanaa”, kun kuulin, ettei aina tarvitse lähteä Joensuuhun asti tällaisesta ajanvietteestä nauttimaan, iloitsi perheen äiti.

Myös järjestäjä itse oli tyytyväinen päivän menestykseen.
– Säätä on saanut pelätä ja jännittää, mutta todella hienoa nähdä näin paljon tyytyväisiä ihmisiä. Suosio saa minut nyt lupaamaan, että otetaan uusiksi kuukauden kuluttua, Tiina Räty vinkkasi.

Lue lisää torstain Pielisjokiseudusta.

Kommentoi

Hae sivuilta