Julkaistu 

Pikkutassu avasi ovensa Kontiolahdella

Hanna Haverinen (vas.) toivottaa kuntalaiset tervetulleiksi myös kirkonkylän avoimeen varhaiskasvatustoimintaan mukaan. Lehmolainen Kaisa Vartiainen-Pakola (oik.) kävi Mai-tyttärensä kanssa katsastamassa kirkonkylän uudet tilat. Taru Tykkyläinen Hanna Haverinen (vas.) toivottaa kuntalaiset tervetulleiksi myös kirkonkylän avoimeen varhaiskasvatustoimintaan mukaan. Lehmolainen Kaisa Vartiainen-Pakola (oik.) kävi Mai-tyttärensä kanssa katsastamassa kirkonkylän uudet tilat.

Avoimen varhaiskasvatuksen yksikkö Pikkutassussa Kontiolahden kirkonkylällä kokoonnuttiin tänään ensimmäistä kertaa avoimen päiväkotitoiminnan merkeissä.

Kirjaston yhteydessä sijaitsevissa tiloissa aloittanut Pikkutassu vastaa avoimen varhaiskasvatuksen kasvaneeseen kysyntään ja tarjoaa palvelua entistä paremmin myös kunnan pohjoisosien perheille.
– Lehmon Punaposki on niin suosittu, että toiselle yksikölle oli selvä tarve. Toki perheet saavat osallistua toimintaan vaikka sekä kirkonkylällä että Lehmossa, avoimen varhaiskasvatuksen ohjaaja Hanna Haverinen toteaa.
Kysyntää vaikuttaisi todella riittävän myös kirkonkylällä: ilmoittautumislomakkeet tiistain ja torstain leikkikerhoihin hupenivat jo perjantaisissa avajaisissa.

Lue lisää torstain Pielisjokiseudusta.

Kommentoi

Hae sivuilta