Julkaistu    |  Päivitetty 

Paluu kotijäille

Aikoinaan nuorten maaotteluitakin pelannut Markus Väänänen tekee paluun Enon jäähalliin. Aikoinaan nuorten maaotteluitakin pelannut Markus Väänänen tekee paluun Enon jäähalliin.

Eno Jets palaa kahden välivuoden jälkeen jääkiekkoilun III-divariin ehkä kovempana kuin koskaan. Mikko Sahlmanin keväällä heittämä ajatus enolaisen jääkiekkoilun comebackistä sai hyvän vastakaiun, ja nyt kasassa on iskukykyinen sikermä eri-ikäisiä pelureita.

- Eipä tarvinnut pitkään miettiä paluuta, kun kuulin, että Jets saa porukan sarjaan. Valinta oli oikeastaan helppo, kun kuulin, että Sivosen Joonaksen kaltaisia tuttuja kavereita on lähdössä mukaan, toteaa II-divaritasolla pitkään muissa joukkueissa pelannut Markus Väänänen.

Hyökkääjistö on III-divaritasolle kovatasoinen. Sivosen ja Väänäsen lisäksi maaliverkkoja heiluttavat Mikko Rautiainen, Simo Penttinen, Kimmo Ikonen, Joni Kiiskinen, Niko Laihosola, Simo Purho sekä Kontiolahden Kajastuksessa pelanneet Miiro Sivonen ja Arttu Rouvinen. Lappeenranta-Turku akselilta tulee II-divaria pelannut Antti Punkkinen.

Puolustuksessa luutivat Juha Ihalainen, Aki Tahvanainen, Aki Leinonen, Santeri Martiskainen, Simo Martiskainen, Joni Bies ja ampumahiihdostakin tuttu Ville Kekkonen. Maalivahteina torjuvat Mikko Sahlman, lokakuussa joukkueeseen liittyvä Antti Putto ja nuori lahjakkuus Ville Laihanen.

-Vielä on neuvottelut vähän auki muutaman muunkin pelaajan kanssa, Sahlman selvittää joukkueen kasaamista.

Kommentoi

Hae sivuilta