play

Kontiolahti valittiin Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi

Kontiolahden kunta pokkasi Suomen liikkuvimman kunnan tittelin. Kuvassa palkintoa vastaanottamassa Satu Seppäläinen (vas.), Leena Nyyssönen, Jari Tuononen ja Niina Vatanen.

Kontiolahden kunta pokkasi Suomen liikkuvimman kunnan tittelin. Kuvassa palkintoa vastaanottamassa Satu Seppäläinen (vas.), Leena Nyyssönen, Jari Tuononen ja Niina Vatanen. Kuva: Urheilugaala / Janina Pitkänen

Suvi Palosaari

Kontiolahti on valittu Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi. Kontiolahden kunta palkittiin Uno-palkinnolla Urheilugaalassa tänään 12. tammikuuta. Kontiolahden lisäksi finaalissa olivat mukana Hartola ja Orivesi. Kilpailu on osa Urheilugaalan virallisia palkintoluokkia, ja kilpailun järjestävät Kuntaliitto ja opetus- ja kulttuuriministeriö. Kontiolahden kunnan edustajat vastaanottivat palkinnon innostuneina ja liikuttuneina paikan päällä Helsingin jäähallissa järjestetyssä Urheilugaalassa.

Tällä kertaa Suomen liikkuvimman kunnan kilpailussa haettiin erityisesti kuntaa, jonka asukkaiden liikunnallisen elämäntavan vahvistamisessa on huomioitu monimuotoiset liikunnan ja liikkumisen olosuhteet.

Kuva: Urheilugaala / Janina Pitkänen

–Kontiolahden kunta on määrätietoisesti tehnyt töitä liikkumisolosuhteiden eteen, sillä se on kasvustrategian mukainen tavoite. Saatu palkinto täyttää kunnan liikkumisohjelmaan kirjatun tahtotilan olla yksi Suomen liikkuvimmista kunnista, kunnan tiedotteessa kerrotaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy
Kunnanjohtaja Jari Tuononen ja vapaa-aikapäällikkö Sari Jormanainen pitävät Uno-palkintoa käsissään.

Kunnanjohtaja Jari Tuononen ja vapaa-aikapäällikkö Sari Jormanainen pitävät Uno-palkintoa käsissään. Kuva: Kontiolahden kunta / Niina Vatanen

– Haluamme kiittää kaikkia urheiluseuroja, kyläyhdistyksiä ja muita vapaaehtoisia sekä yrityksiä, asukkaita ja kunnan päättäjiä ja työntekijöitä, jotka ovat mahdollistaneet Kontiolahden ainutlaatuiset liikunta- ja virkistysmahdollisuudet, Kontiolahden kunnanjohtaja Jari Tuononen hehkuttaa.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta